Nu iti rata sansa

 

Dupa doar un an, Izabela si-a achitat toate ratele, si-a schimbat parerea despre aceasta meserie si se simte excelent in cadrul echipei noastre.

Daca te-a convins sau te-a facut curioasa, contacteaza-ne si poate ajungem sa lucram impreuna.


La Teatru Studio se investeste in oameni, nu doar in tehnologie!

 

CONTACTEAZA-NE

Bonusuri, Program Flexibil

Intrebari si Raspunsuri

1. Am auzit despre videochat ca este o activitate tabu, cu probleme si cu oameni ciudati.

R: Videochatul nu este nimic mai mult decat interpretarea unui rol prestabilit, in fata unei camere video. Video-chatul este dialog si interactiune. Teatru Studio este singurul loc unde te vei simti ca intr-o familie, cu oameni frumosi si veseli care te vor ghida si cu care vei creste.Daca nu esti sigura, fa-ne o vizita! Hai sa stam de vorba si te vei convinge.

2. Nu sunt sigura ca vreau sa lucrez in acest domeniu. Ce este de facut?

R: Sfatul nostru este urmatorul: vino sa ne cunoastem, sa stam de vorba si iti putem acorda o perioada de proba in care sa vezi daca te acomodezi, in care vezi ce iti place si ce nu. Daca la final te hotarasti sa ni te alaturi, va fi cu atat mai bine. Poti investi maxim 30 de minute din viata ta sa stam de vorba.

3. Peste tot aud despre bonusuri de angajare, despre premii, despre bani foarte multi. Nu mi se pare un lucru prea sigur.

R: Intr-adevar, toata lumea spune ca iti ofera bonusuri si premii la angajare. Insa, noi iti garantam ca aceste premii sunt, de fapt, fictive. Noi avem altfel de bonusuri la angajare, prin care noi iti oferim altceva: un mediu de lucru sanatos, bazat pe sinceritate si performanta unde tu esti personajul principal. In functie de modul de lucru, de entuziasmul si de implicarea ta, iti vom oferi diverse surprize, insa acestea doar dupa ce ne-am convins reciproc ca putem lucra impreuna.

4. Ce este video-chatul pentru mine?

R: Videochatul devine o meserie in care, daca este putin disciplinata si inveti ponturile (pentru ca, exact ca in orice domeniu, si aici exista tips & tricks). Din pacate, piata romaneasca este supra-saturata de studiouri mici, pline de oameni dubiosi. Cu toate acestea, in cadrul Teatru Studio, videochatul devine o meserie in care, daca este putin disciplinata si inveti chichitele (pentru ca, exact ca in orice domeniu si aici exista tips & tricks) poti castiga multi bani. Colaboram cu cele mai mari site-uri din Europa de Vest si USA, motiv pentru care iti garantam totala siguranta si corectitudine. Cel mai bine, te invitam sa ne faci o vizita si sa stam de vorba pe indelete ca sa iti dai seama ca pentru noi video-chatul este o activitate respectabila.

5. Cat pot castiga din video-chat?

R: Noi nu facem castigurile publice, tot ce iti putem promite este ca iti poti achita o rata consistenta pentru un apartament, masina sau iti poti plati studiile integral pentru un an de zile. Si astea doar intr-o singura luna.

6. Ce program exista?

R: Teoretic, sunt trei ture zilnice. Practic, programul tau este flexibil si ti-l poti adapta in functie de preferinte. Ideea este ca, la finalul lunii sa te incadrezi intr-un numar de ore. Dar ai libertate totala in ceea ce priveste programul.

7. Am auzit ca sunt mai multe tipuri de videochat; unele chiar periculoase. Ce fel de videochat face Teatru Studio?

R: In primul rand, nu exista video-chat periculos. In al doilea rand, avantajul nostru fata de alte studiouri este ca ne axam pe sectiunea non-adult; adica nu trebuie sa te dezbraci, nu trebuie sa faci lucruri complicate in fata camerei. Rolul tau va fi stabilit de tine, tu iti vei putea selecta clientii si temele de discutie.

8. Imi pot aduce si prietena sa lucreze cu mine?

R: Da. Cu atat mai bine pentru ea si pentru tine pentru ca veti lucra impreuna, va veti face programul impreuna si veti avea numai de castigat. In plus, exista un mic bonus de angajare pentru tine, daca reusesti sa convingi pe cineva nou – asa incercam sa ne marim echipa si actritele noastre sa fie cele mai multumite.

9. Ce acte am nevoie pentru a ma angaja?

R: Discutia este foarte simpla.. Din partea ta avem nevoie de un buletin si, eventual, de un pasaport pentru verificare suplimentara (daca este cazul). In rest, toate contractele le vom semna la fata locului, pentru ca, DA, la Teatru Studio lucrezi legal si cu contract de munca.

10. Cum pot sa va contactez?

R: Pe pagina de contact, vei gasi un formular in care iti introduci datele, dupa care te vom contacta noi, in cel mai scurt timp, sa stabilim o intalnire prealabila. Daca vrei, ne poti cauta si TU!

Ne poti scrie aici WhatsApp