Despre noi

La Teatru Studio se investeste in oameni,

nu doar in tehnologie!

Uneori ai nevoie de o sansa

Lavinia propune sa nu mai gandim in clisee si ne demonstreaza ca actoria on-line este frumoasa si de succes.

Daca te-a convins sau te-a facut curioasa, contacteaza-ne si poate ajungem sa lucram impreuna.


La Teatru Studio se investeste in oameni, nu doar in tehnologie!

CONTACTEAZA-NE

Ce facem noi pentru tine ?

Te Ajutam Sa Te Dezvolti

Viata este ca o piesa de teatru, fiecare actor este un personaj principal in propria-i piesa. Un teatru cu personaje, obstacole si diferite intrigi. Te multumesti cu alegerile facute sau cauti o schimbare?
Povestea Teatru Studio a plecat de la un conceput simplu: vrem sa schimbam ideile preconcepute despre activitatea de video-chat. Vrem sa demonstram ca orice femeie, cu ambitie, dibace si disciplinata, poate sa faca bani intr-un mod relaxat si simplu.

De ce Teatru Studio?

Teatru Studio ofera conditii la cele mai inalte standarde din piata(aparatura de ultima generatie HD: camere video HD, camere foto DSLR, sistem broadcast de mare viteza – fibra optica), consiliere profesionala, styling profesional si, binenteles, confidentialitate absoluta.
Datorita acestor conditii, ne consideram a fi foarte selectivi in privinta calitatii umane, ceea ce a dus la o echipa de modele angajate cu peste zece ani experienta, multumite si entuziasmate de munca lor. Chiar ne mandrim cu faptul ca nu a existat niciun conflict in cadrul echipei noastre.
Mediul in care vei lucra va fi unul destins, ceea ce te va face sa te simti relaxata tot timpul. Dispunem de make-up artist profesionist, traineri care te pot ghida in interpretarea rolurilor si tehnicieni care te ajuta in maxim 2 minute de la aparitia oricaror probleme.
Pe langa cele prezentate mai sus exista si avantajul locativ, fiind situati ultra-central, in zona Pta. Alba Iulia.

Ce facem noi pentru tine?

Mereu am ascultat de sfaturile si doleantele actritelor noastre, pentru ca cel mai important aspect este faptul ca noi suntem o familie, nu doar o echipa! Crestem, ne dezvoltam si evoluam impreuna.
In acelasi timp, pentru ca suntem in parteneriat cu una dintre cele mai mari clinici si centru spa din Bucuresti, oferim tuturor modelelor ce reusesc sa-si stabileasca target-ul diferite cadouri si premii: tratamente spa, controale medicale sau cadouri vestimentare, realizate in propriul atelier de creatie.
De cele mai multe ori, de doua ori pe an, la Teatru Studio, plecam cu totii in excursie sau petrecem in oras. Suntem renumiti pentru team-building-urile si work-shop-urile organizate.

Cum te mai putem ajuta?

Proiectul Teatru Studio merge pe o idee simpla: ajuta-ne sa te ajutam.
Avem un atelier propriu de creatie vestimentara unde iti vom face tinute special pe gustul si marimea ta.
Daca ai nevoie de un imprumut rapid, te putem ajuta atat cat sa iti poti rezolva eventualele probleme.
Avem cel mai bun personal de training in echipa. Te putem ajuta sa iti dezvolti personalitatea, sa iti cresti statutul social si sa iti cresti imaginea.

Ne poti scrie aici WhatsApp