Conceptiile se schimba

 

Maya este mandra ca lucreaza aici si demonstreaza cat de usor se poate trece peste conceptiile gresite legate de aceasta meserie.

Daca te-a convins sau te-a facut curioasa, contacteaza-ne si poate ajungem sa lucram impreuna.


La Teatru Studio se investeste in oameni, nu doar in tehnologie!

 

CONTACTEAZA-NE

Categoria Fetish Adult

Aceasta categorie nu implica nuditate sau alta activitate indecenta, insa este nevoie de cunoasterea limbii engleze la un nivel mediu/avansat, un nivel intelectual ridicat si o cultura generala dezvoltata. Vei avea nevoie de acestea, deoarce vei lucra cu vorbe, ore intregi de discutii libere, cu accentul pe flirt, in care iti poti dezvolta abilitati de comunicare. Imaginea pe care o vei oferi trebuie sa fie impecabila si senzuala.

Noi te vom ajuta sa te folosesti de toate atuurile in obtinerea rezultatelor financiare dorite.

Ai nevoie sa stii sa zambesti frumos, sa stii sa interpretezi rolurile corespunzator si sa stii sa iti atragi clientii prin conversatiile purtate. Orice problema iti apare, noi iti suntem alaturi!

Categoria Adult

Aceasta categorie se adreseaza persoanelor non-conformiste, fara prejudecati, carora le place sa dea frau imaginatiei in discutii si sa isi exprime sexualitatea. Nu este un job dificil, ai ocazia sa te distrezi, sa iti folosesti cunostiintele si sexualitatea, nefiind obligata sa faci nimic din ceea ce nu te face sa fii confortabila. Tu detii controlul, tot timpul!

Ai posibilitatea de a-ti exersa calitatile actoricesti, de a incerca diverse tinute, strategii si jocuri, de a incerca fantezii fara a fi judecata de nimeni.La toate acestea se adauga si veniturile, care vor creste exponential, in functie de durata timpului petrecut online si, bineinteles, de cat de mult iti place ceea ce faci. Pana la urma, tu vinzi timp de calitate.

 

Ne poti scrie aici WhatsApp