Povestea noastra a inceput acum  mai bine de peste un deceniu si a plecat de la o propozitie simpla: vrem sa schimbam ideile preconcepute despre activitatea de video-chat. Am pornit ca o echipa instruita si plina de initiativa, hotarata de a dovedi ca videochatul  insemna dialog si interactiune, interpretarea unui rol prestabilit, in fata unei camere web.

In toti acesti ani, la Teatru Studio, s-a tinut cont de urmatoarele aspecte:

  1. Sa oferim siguranta si stabilitate deplina oricarei model.
  2. Sa nu le lipseasca nimic si sa se bucure de locul de munca la cele mai ridicate standarde.
  3. Oferirea unei atmosfere relaxante, cu oameni prietenosi.
  4. Dotari de ultima generatie si ambient care sa te scoata in evidenta, sa te faca sa stralucesti.
  5. Trainer permanent la dispozitie.
  6. Sprijinul nostru si in procesul de dezvoltare personala.
  7. Transparenta si corectitudine
  8. Accent pe calitatea umana .
  9. Suport permanent
  10. Oferim tot confortul psihic si fizic, astfel incat rezultatele sa fie cele scontate.

Toate acestea si inca multe altele au dus la recunoasterea profesionalismului si corectitudinii Teatrului Studio in relatia noastra atat cu partenerii cat si cu modelele noastre.

Daca vrei sa incepi sa lucrezi ca model de videochat si vrei sa faci asta in siguranta,intr-o atmosfera relaxanta,  astfel incat sa poti sa te mandresti cu rezultatele tale, ai acum o solutie clara pentru succes: Teatru Studio.

Da-ne un telefon la  0768 663 442 sau scrie-ne un email la contact@teatrustudio.ro sa stam de vorba. Poti solicita sa discuti si cu modelele deja existente, pentru a te convinge, singura, de ceea ce ti-am tot povestit!

Tinem legatura!

Info: Activitatea de videochat este legala, fiind reglementata de legea 196/2003, ulterior modificata si completata prin legea 496/2004.

Teatru Studio este administrat de o societate comerciala care face angajari cu acte in regula, folosind softuri licentiate creand astfel un mediu sanatos si legal.

 

Ne poti scrie aici WhatsApp